Nőként nyilván Te is abszolút tisztában vagy csábítás fegyvereivel, és nagyon is tudatosan használod azokat. Azonban időnként jól jön a megerősítés, ezért összegyűjtöttük Neked azt az 5 dolgot, amire érdemes figyelned, ha randevúra készülsz.

1. Légy sugárzó

Nagyon fontos a magabiztos megjelenés. Egy nő, aki életvidám, humoros, érdeklődő, könnyed sokkal izgalmasabb, mint aki életunt, visszahúzódó, csendes, stresszes, vagy egyszerűen csak magába fordul. Vegyél részt a beszélgetésben, figyelj arra, amit a partnered mesél, keress kapcsolódási pontokat, kérdezz bátran, ha érdekel valami (a legtöbb férfi szeret magáról beszélni), és sztorizz Te is! Légy pozitív, mutasd meg a vicces, laza oldalad! Ne siránkozz, ne panaszkodj, mert az energiavámpíroktól minden épeszű ember elmenekül. Persze az élet nem habos torta, de a negatív élményeket ráértek egymással később megosztani. Egyelőre arra törekedj, hogy jól érezze magát veled, és te is érezd jól magad, fesztelenül, szabadon. Mutasd meg, és vállald fel a valódi éned, add önmagad! Játssz nyílt lapokkal, és légy Te magad a kör dáma!

2. Természetes smink

A természetes smink alatt nem elsősorban nature makeupot értünk; nem feltétel kell a földszínekhez ragaszkodnod, és nem muszáj halvány tónusokat használnod. Válassz olyan sminket, ami Számodra természetes, amit már többször kipróbáltál, ami bevált, amiben jól érzed magad. Ne most kísérletezz a vörös rúzzsal, ha eddig nem tetted, és nem azért mert nem való első randira, hanem, mert lehet, hogy feszélyezve érzed majd magad miatta. Tedd fel a kedvenc sminked, ami a legjobban áll neked!

3. Illatfelhő

Szintén ne most próbálj ki egy vadonatúj parfümöt, mert ha nem tudsz azonosulni az illatával, az elsősorban neked okoz majd kellemetlenséget. Ha mindig ugyanazt az illatot használod, akkor a kérdés eldőlt. Ha több parfümöt tartasz otthon, akkor fújj magadra abból, amelyik szerinted a legjobban illik az alkalomhoz (elegáns illatok vacsorára, édeskés illatok bulizáshoz, citrusos illatok kiránduláshoz). Figyelj rá, hogy ne ess túlzásba! Ahelyett, hogy a fél üveggel szétpancsolnád magadon, inkább dobd be a táskádba, és pár óra elteltével ismét permetezz magadra egy keveset.

4. Outfit

Mondanánk, hogy óvakodj a túl mély dekoltázstól, vagy a túl rövid szoknyától, de ez is csak akkor igaz, ha a mindennapokban kifejezetten visszafogottan öltözöl. Inkább azt javasoljuk, hogy a randin is őrizd meg a saját stílusodat. Persze veheted szexire a figurát (az nem baj, ha a pasi látja, hogy tetszeni akarsz neki), de egyszerre csak egy dolgot mutass. Villantsd ki a vállad, vagy a lábaid, vagy a dekoltázsod, de csak egyet válassz! Légy picit sejtelmes; tudod, a kevesebb néha több.
.

5. Fehérnemű

Igen, hidd el, nagyon fontos, még akkor is, ha ez tényleg csak egy ártatlan első randi, és minden bizonnyal rajtad kívül más nem fogja látni a bugyidat és a melltartódat. Nagyon fontos, mégpedig azért, mert egy szexi fehérneműben sokkal nőiesebbnek érezzük magunkat, és sokkal magabiztosabbá válik a megjelenésünk. Figyelj a maximális komfortérzetre is! Ha a melltartó kényelmetlen, a pántja túl szoros, akkor néhány óra elteltével a poklok poklát fogod átélni. Biztosan vannak a fiókodban olyan szettek, amelyek kényelmesek és szexisek is! Ha pedig úgy ítéled meg, hogy itt az ideje beszerezni pár ilyet, akkor kattints ide, és nézd meg a termékeinket! A Pour Moi egyedi kollekcióit egyszerűen imádni fogod!

Tekintsd meg termékeinket!