2020 őszi fehérneműdivat

Emlékszel még rá, hogy néhány évvel ezelőtt mekkora divat volt a szilikonpántos melltartó? Ma már persze csak mosolygunk, ha eszünkbe jut, hiszen a fehérneműdivat teljesen új irányt vett. 2020 őszén már például kifejezetten ciki lenne az átlátszó pánt; sőt! Most inkább az a menő, ha a pánt kivillan. Lássuk, milyen fehérnemű trendeket tartogat nekünk az idei év vége!

Pajkos pántok

Vagány, szertelen, itt-ott kivillanó, szexi pántok a háton, vagy éppen a mell fölött, idén bizony ezzel lehet igazán megőrjíteni a pasikat! Úgyhogy ne is próbáld elrejteni! A sportosabb fehérneműt kedvelők választahatnak a keresztpántos variációk közül, a bevállalósabbak pedig egészen vadító darabokat is beújíthatnak. Nézd meg például ezt a piros színű, különleges szabású melltartót!

Virágminta

A romantikus stílus kedvelőinek idén ősszel sem kell lemondania a kedves, bájos, visszafogott virágmintáról. Ha magadra ismertél, kattints ide, és nézd meg virágmintás fehérnemű szettünket!

Magasderekú alsók

Magasderekú alsó nem csak alakformáló változatban kapható. A darázsderekú hölgyek is kedvelik ezt a fazont, ráadásul idén hatalmas divat! Nézd csak meg ezt a fekete gyöngyszemet! Egyrészt kényelmes, másrészt pedig a pasid is egészen biztosan el lesz ragadtatva tőle!

Bralette fazon

Nagyon merész, hosszított fazonú melltartó. A bevállalósabbak akár egy lenge ing, vagy a kosztüm alól is hagyhatják kivillanni. Ezt a szettet ajánljuk a Pour Moi kollekcióból!

Csipke minden mennyiségben

Valószínűleg sosem fog kimenni a divatból, mi pedig ennek nagyon örülünk, hiszen minden nő imádja a csipkét! Tehát ha csipkés fehérneműben szeretnél hódítani, akkor idén is hatalmas sikert aratsz majd!