Afrodiziákum koktél 2 perc alatt

Azt, hogy egy feledhetetlen, romantikus estéhez hangulatvilágítás kell, rózsaszirmok és lágy zene – mindannyian jól tudjuk (hála az amerikai filmes kliséknek). A magasan képzett, tapasztalt Végzet Asszonya a finom vacsora és a gyertyafényes, közös fürdőzés jelentőségével is tisztában van. Hidd el, nem ilyenekkel szeretnénk rabolni az idődet. Van azonban valami, amire kevesen gondolnak, amikor romantikus estét tervezgetnek. Ez pedig nem más, mint a vágyfokozó bájital.

Persze lerendezheted azzal, hogy veszel egy üveg finom bort (ha gyakorlatias vagy, akkor mindjárt kettőt), ezzel azonban kihagysz egy hatalmas ziccert. A koktél ugyanis sokkal elegánsabb, különlegesebb; egyszerűen ünnepi, és ha a megfelelő hozzávalókból készül, akkor bizony vágyfokozó hatással is bír. Ebből a bejegyzésünkből most megtudod, hogy milyen afrodiziákumokból keverhetsz valódi vágyserkentő varázsitalt!

Az afrodiziákum koktél hozzávalói 2 személyre

  • 10 cl vodka
  • 2 szelet görögdinnye
  • 1 kis darab gyömbér
  • 6 szem fekete málna
  • 10 db mentalevél
  • citromlé
  • jégkockák
  • méz

Elkészítés:

Hűtsd le a gyümölcsöket. Hámozd meg és reszeld le a gyömbért. Darabold fel és magozd ki a dinnyét, majd tedd mixerbe a gyömbérrel és a málnával együtt. Adj hozzá mézet ízlés szerint. Öntsd bele a vodkát és a citromlevet, majd keverd össze. Az így kapott koktélt öntsd ki a poharakba, tegyél bele jégkockákat, majd végül díszítsd mentalevéllel.

Az afrodiziákumokról általában

Ha szeretnéd tovább fokozni a hatást, akkor persze van még pár praktika, amit bevethetsz. A kellemes, érzéki illatok (például a jázmin) bizonyítottan remekül működnek. Egy extrém árnyalatú rúzs (mondjuk vörös színű) is egészen biztosan teli találat erre az alkalomra. És ha már a nőiességnél tartunk, akkor bizony a szexi, csipke fehérnemű is elengedhetetlen; a vörös rúzshoz vadító választás egy igéző piros, de a klasszikus, éjfekete szettben sem fogsz csalódni. Szelídebb stílusú hölgyeknek a hófehér melltartót ajánljuk, ha pedig játékosabb kedvedben vagy, akkor bátran bújj színes fehérneműbe!

Hadd lássam a szexi fehérneműket!