Fehérnemű csábításhoz

Még a blog legelején szeretnénk leszögezni, hogy nyilván minden nő olyan fehérneműt választ, ami neki tetszik, és amiben kényelmesen érzi magát. Azonban vannak különleges alkalmak; születésnap, Valentin nap, évforduló, stb. amelyekhez igazán szexi, nem mindennapi darabok illenek. Ha szeretnél a párod kedvében járni, akkor olvass tovább, és megtudod, hogy milyen fehérneműket tartanak igazán vonzónak a férfiak.

„Az a legjobb fehérnemű…

… ami a földön hever.”- így tartja a mondás, és ezzel nem szeretnénk vitatkozni. Azonban abban minden pasi egyetért, hogy azért mégsem teljesen mindegy, hogy mi hever a földön. Ráadásul mi nők, is vonzóbbnak érezzük magunkat egy igazán szép fehérnemű szettben!

A fehérnemű színe

A férfiak egybehangzó véleménye szerint egyértelműen a fekete a legdögösebb (és ebben nincs is semmi meglepő). A dobogó második helyén a piros áll, a harmadik helyen pedig a klasszikus, hófehér árnyalat. Ha azonban a mindennapok során pont ezeket a színeket részesíted előnyben, akkor biztosan értékelné a kedvesed, ha más színűt látna rajtad! Vigyázat; a „más színű” nem egyenlő a mesefigurás melltartóval – az infantilis mintától ugyanis minden pasi hanyatt-homlok elmenekül!

Válogass a színek közül!

A fehérnemű fazonja

A megkérdezett férfiak egyöntetűen a push up mellett teszik le a voksukat. És bár ezt a típust időnként azzal támadják, hogy nagyobbat mutat, egy párkapcsolatban ez nem jelenthet problémát, hiszen jól ismeritek már egymást. A második helyezést a bracelet , míg a harmadikat a balconet típus érte el.

A fehérnemű alsó

Vannak hölgyek, akik ki nem állhatják a tanga fazonú bugyit, pedig az urak 38%-a ezt találja a legkívánatosabbnak. Ha te is kedveled és kényelmesnek találod, akkor szerencsés vagy, de akkor se csüggedj, ha inkább másfélében hódítanál. A francia bugyi nem sokkal maradt le, és azért a normál fazonnal sem fogod elijeszteni a partnered.

Csipke vagy nem csipke?

A csipke bugyi és melltartó örök darab, sosem megy ki a divatból, és évek óta vitathatatlanul viszi a prímet. Ha csipkés fehérneműt vásárolsz, akkor viszont nagyon figyelj oda, hogy jó minőségű anyagot válassz, különben pillanat alatt kipirosodhat a bőröd, és nagyon kellemetlenül fogod érezni magad.

Ismerd meg a Pour Moi kiváló alapanyagokból készült, egyedi, igéző csipkés kollekcióját is!

Megnézem a termékeket!

Tetszett a bejegyzés? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj az újdonságokról!

Érdekelnek az újdonságok