Milyen alkatra milyen fehérneműt válassz? Most megtudod!

Bizonyára Te is hallottál már az alma, a körte, a ceruza és a homokóra alakról. Nagyjából ez a négy nagy kategória van, és mind a négynek más fazonú fehérnemű ajánlott. Olvasd el bejegyzésünket, és ha sikerült meghatároznod a saját alakodat, akkor pontosan megtudod, hogy Neked milyen fehérnemű a legideálisabb választás!

Azonban még mielőtt belevágok a kategóriák ismertetésébe, szeretnék leszögezni valamit. Nem vagyok sem a kategorizálás, sem az uniformizálás híve. Nem gondolom, hogy bármit el kell rejtenünk, vagy el kell vonnunk róla a figyelmet. Azt viszont határozottan vallom, hogy ami szép, hangsúlyos; amire büszkék vagyunk, azt igenis ki kell emelni!

1. Alma

Ismertetőjegyek:

  • A csípő szélessége megegyezik a mellbőséggel
  • Telt idomok, nagy méretek, nőies formák, dús keblek jellemzik

Tanácsom:

Légy hálás, amiért a természet bőkezűen bánt Veled, és ahelyett, hogy elrejted, inkább hangsúlyozd a nőiességed! Remek választás a Számodra a V vonalú melltartó, és a hozzá illő, szintén V szabású bugyi. Különleges alkalmakra bátran válassz csipkés fehérneműt; a csipke remekül illik a domború, nőies formákhoz. Kattints az alábbi gombra, és nézd meg, hogy melyik modellünket ajánljuk Neked:

2. Körte

Ismertetőjegyek:

  • Keskeny váll, szélesebb csípő
  • Kisebb méretű keblek jellemzik

Tanácsom:

Egy jól megválasztott, magas derekú bugyi szépen kiemeli a lábaidat. Ha gondolod, választhatsz hozzá bandeau típusú, azaz, pánt nélküli melltartót (ne félj, ha jó minőségűt vásárolsz, akkor kényelmes tartást biztosít, és nem mozdul el). Ha az idő engedi, akkor viselj csőtopot, az egyrészt nagyon kényelmes, másrészt a pasik imádni fogják! Az alábbi gombra kattintva máris megnézheted az ajánlatunkat:

3. Ceruza

Ismertetőjegyek

  • A váll és a csípő szélessége megegyezik
  • Kisebb, vagy átlagos méretű keblek jellemzik

Tanácsom:

Mi nők már csak olyanok vagyunk, hogy sosem elégszünk meg a kinézetünkkel. Ahogyan az alma típusú hölgyek a telt idomaik miatt aggódnak, úgy a ceruza típusúak arra vágynak, hogy „legyen rajtuk mit fogni”. Pedig pont attól szép a világ, hogy sokszínű, és minden alkatnak megvan a maga bája! A ceruza forma előnye például, hogy bátran megehetsz éjfélkor egy fél puncstortát, nem fog látszani rajtad, és gyakorlatilag bármilyen fazonú ruhát felvehetsz, mind jól fog állni! Ami a fehérneműt illeti, érdemes a hosszított fazonú melltartót választanod, ami kiemeli a mellkasod, a fodros bugyi pedig remek formát ad a csípődnek. Nézd csak, erre gondolok:

4. Homokóra

Ismertetőjegyek:

  • Vékony derék, széles csípő, dús keblek jellemzik
  • A klasszikus hollywoodi sztáralkat

Tanácsom:

Neked aztán végképp egy szavad se legyen, hiszen minden nő ilyen alakról ábrándozik! Azt javaslom, hogy szerezz be egy szexi harisnyatartót, és színben harmonizáló fehérnemű szettet, úgy biztosan hatalmas sikert aratsz majd a párodnál! Kattints, és nézd meg ezt a szettet:

Kedved támadt nézelődni webáruházunkban? Szeretnéd meglepni magad egy igazán szexi fehérneművel? Kattintsd az alábbi gombra, és ismerd meg a teljes kínálatot!